Szőnyegtisztítás és keresőmarketing

2021. október 11. 13:42 - Fűtésszerelés Péter

Hasznos videó marketing tippek, amiket tudnia kell!

Hasznos videó marketing tippek, amiket tudnia kell!

 

Ön is egyike azon több millió embernek, akiket érdekel, hogy online karriert kezdjenek a videomarketing segítségével, de nem tudja, hol kezdje? Érti, hogy mi az a videomarketing, de azt nem, hogy hogyan végezze hatékonyan? Bármi is legyen az Ön esetében, az alábbi cikk nagy segítségére lesz. Olvassa át az alábbi cikket, és nagyobb videomarketing-képességekre fog szert tenni, mint gondolta volna.

Ha marketingvideót készít, legyen tömör és rövid. A legtöbb online felhasználónak köztudottan rövid a figyelmi ideje; azonnal vagy gyorsan akarják a keresett információt. Ha a videóinak hosszúnak kell lenniük, gondolkozzon el azon, hogy sorozatot készít belőlük, hogy az emberek visszatérhessenek, amikor a kívánt rész elérhetővé válik.

Ha a YouTube-ot használja, használja ki az oldal különböző szerkesztési funkcióit. Például lehetőséged van arra, hogy megjegyzéseket helyezzen el a videóidban. Ez megkönnyíti további információk, például egy link vagy egy kuponkód megosztását.

A különböző kampányok feliratkozására szolgáló linkeket érdemes elhelyeznie azokon az oldalakon, ahol a videóit megosztja. Nézői a videó megtekintése után feliratkoznak hírlevelére vagy feliratkoznak közösségi médiafrissítéseire, ha megemlíti ezeket a kampányokat a videójában, és láthatóvá teszi ezeket a linkeket.

Amikor ötleteket keres a YouTube-on, ne felejtse el használni az * wildcard operátort. Ez lehetővé teszi, hogy olyan videókat találjon, amelyek hasonlóak, de nem azonosak a keresett kifejezésekkel. Például a "Hogyan" egy "könyvet *" kifejezés elvezethet néhány kézműves kérdéshez és válaszhoz a könyvekkel való kreatív munkával kapcsolatban.

Ha videók, tartalmi ötletek keresését tervezi a YouTube-on, ne feledkezzen meg a ~ szinonim keresési lehetőségről sem. Például a (hogyan készítsünk ~kenyeret) számtalan videót fog találni mindenféle pékáru készítéséről. Ez segíthet összeállítani egy listát azokról a tételekről, amelyekről a múltban lemaradtak, és amelyekhez szükség van egy jó how-to videó elkészítésére.

A videók segítségével az emberek közelebbről megismerhetik, hogyan működik az Ön vállalkozása. Mutassa meg az embereknek, hogyan készülnek a termékei, vagy engedje, hogy az emberek lássák, milyen az irodájában dolgozni. Az emberek élvezni fogják, hogy az Ön vállalkozásának egy személyesebb, intimebb oldalát láthatják.

Legyen egy alapjáték a videós marketing promóciójához. Azt gondolni, hogy a következő vírusvideóval aranyat fog fogni, olyan, mintha a lottószelvényeket nyugdíjbiztosításként használná. Jól működik azoknál, akik nyernek, de a legtöbben veszítenek, és nagyot veszítenek. Termeljen folyamatosan tartalmat, és minden egyes videót határozottan értékesítsen. Ha van egy vírusvideója, az magától is fel fog bukkanni.

Fontolja meg egy állvány beszerzését, hogy a videók professzionálisnak tűnjenek. Ne hagyja, hogy a videója remegős és bizonytalan legyen. Ha videókat használ marketingcélokra, akkor stabil felvételre van szükség. A legtöbb embernek elég néhány másodperc, hogy eldöntse, megnézi-e a videó további részét.

Bízzon meg egy szakembert a világítással. Tapasztalat nélkül nehéz lehet profinak tűnő videót forgatni. Ha a lehető legjobb benyomást szeretné kelteni a nézőkben, érdemes felkérnie valakit, aki ezt garantálja. Ha nem engedheti meg magának, hogy profi szakembert fogadjon, akkor talán fel tud kérni egy filmes diákot, aki meg tud felelni az igényeinek.

Próbáljon meg paródiát készíteni, hogy nézettséget szerezzen online marketingvideójának. Egy népszerű videó vagy személyiség paródiával történő utánzása több ezer megtekintést fog generálni, különösen, ha az időzítést össze tudja hangolni a valós életbeli eseményekkel. Használjon politikát és hírességeket, vagy utánozza a legnépszerűbb reklámot a tévében, és meglátja, milyen gyorsan szárnyal a videója!

A videomarketing nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik. Próbálja ki a cikkből származó tippeket a videomarketinghez. Az internetet naponta emberek milliói használják, és ezek az emberek sokat néznek videókat. Kezdje el elérni őket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szonyegtisztitasbp.blog.hu/api/trackback/id/tr6816717454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Szőnyegtisztítás és keresőmarketing
süti beállítások módosítása

kisteherautó bérlés üzemorvosi vizsgálat kisteherautó bérlés Budapest keresőmarketing teherautó bérlés üzemorvosi vizsgálat üzemorvos