Szőnyegtisztítás és keresőmarketing

2021. június 29. 10:47 - Fűtésszerelés Péter

Hogyan tisztítsd a szőnyeget: 3 tipp, amit minden szülőnek tudnia kellene!

Hogyan tisztítsd a szőnyeget: 3 tipp, amit minden szülőnek tudnia kellene!

 

Csecsemőkori „balesetektől” egészen másfajta balesetekig, amikor már idősebbek, sok minden a földre ömölhet gyerekek mellett (és gyakran valóban meg is történik). A jó hír nekünk szülőknek, hogy néhány házi szőnyegtisztítási tipp segítségével komoly eredményeket érhetünk el – vagy legalábbis azt az eredményt, hogy nem kell éveken át taktikusan elhelyezni a kanapét a szőnyegen éktelenkedő folt felett.

Tehát a sikeres kézi szőnyegmosás a cél otthon? Ne keress tovább.

3 szőnyegtisztítási tipp elfoglalt szülőknek
Az alábbi három tipp segítégével profi módon gyürkőzhetsz neki a foltoknak. Csak ne felejtsd el: ne takaríts egyedül! Amint a fiúk és lányok elég idősek ahhoz, hogy törlőruhával bánjanak, bátorítsd őket, hogy kezeljék saját foltjaikat a szőnyegen. Meg fogod látni, hogy kisebb gyakorisággal esnek meg majd a balesetek.

1. Állj készen a szőnyegtisztításra otthon

Ha gyerek van a háznál, kilöttyenésekre bizony számítani lehet, ezért nem árt készen állni. Íme egy gyors beszerzési lista arra az esetre, ha foltot kell tisztítani a szőnyegből otthon:

Tiszta rongyok és háztartási papírtörlő
Egy vízzel teli permetező palack
Ecet
Szódabikarbóna
A kedvenc szőnyegtisztító terméked, ha van ilyen
Mindez elég, hogy megbirkózhass a napi foltokkal, amint megtalálod őket, minden máshoz pedig tartsd kéznél a porszívót és szőnyegtisztítót.

2. SOS folteltávolítás: Dolgozz gyorsan

A legjobb módja a kézi szőnyegtisztításnak otthon, ha mielőbb nekiveselkedünk. Használj olyasmit, ami jó nedvszívóképességű, erős és eldobható, mint a Zewa háztartási papírtörlő, hogy finoman felszedj bármi szilárdat és felitasd a folyadékot. Kerüld el a dörzsölést és elkenést, mivel ezek segíthetnek beágyazni a foltot: csak hagyd, hogy a papírtörlő tegye a dolgát.

Amint elnyelte a folyadék nagy részét, emeld fel a papírt, és szórj szódabikarbónát a foltra, hogy felitassa a maradékot. Ezek után egyszerűen felporszívózhatod később.

 

3. SOS folteltávolítás: Helyszíni tisztítás otthoni alapfelszereltséggel

Térjünk rá a folt maradványaira. Ha hiszed, ha nem, a legjobb módszer házi szőnyegtisztításra valami olyasmit igényel, amid valószínűleg már van otthon, csak teljesen más okokból: borotvahabot.

Így végezd a szőnyeg tisztítását:

Itasd fel a foltot a kettes tippben ismertetett módszerrel.
Nedvesítsd meg a területet tiszta vízzel.
Vigyél borotvahabot a foltra és dolgozd bele egy (felesleges) tiszta fogkefével.
Töröld le a habot Zewa háztartási papírtörlővel. Ne borotváld meg a szőnyeget. �
Hagyd megszáradni a szőnyeget.
Mindezek elegendőek a szőnyeg kézi tisztításához otthon, akármilyen makacs foltokról is legyen szó. Nincs borotvahabod? Nincs minden veszve: keveréket készíthetsz szódabikarbóna és víz segítségével, vagy helyette áztathatod a foltokat pár csepp ecetben is. Fontos azonban, hogy ne felejtsd el az anyagokat először a szőnyeg egy kis rejtett részén tesztelni a nem kívánt elszíneződések elkerülése érdekében.

Készen is vagyunk: három egyszerű tipp, amellyel jó formában tarthatod a szőnyeged, bármit is tartogassanak számára a csemetéid.

 

1. https://bit.ly/3xnDbut

2. https://bit.ly/3e9ZtZt

3. https://bit.ly/3dQU7ly

4. https://bit.ly/2ST8YVn

5. https://bit.ly/36jPDQg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szonyegtisztitasbp.blog.hu/api/trackback/id/tr3116607892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Szőnyegtisztítás és keresőmarketing
süti beállítások módosítása

kisteherautó bérlés üzemorvosi vizsgálat kisteherautó bérlés Budapest keresőmarketing teherautó bérlés üzemorvosi vizsgálat üzemorvos