Szőnyegtisztítás és keresőmarketing

2020. október 01. 14:26 - Fűtésszerelés Péter

Szőnyegtisztítás

Milyen típusu szőnyegek tisztíthatóak helyszínen?

Az összes hagyományos gépi szövésű szőnyeg, aminek nem túlságosan hosszúak a szálai és elég erős a tartása ahhoz, hogy az ipari kárpittisztító gép ne szippantsa be őket, megnehezítve ezzel a takarítást.

Azokat a szőnyegeket amik nem túlságosan szennyezettek ahhoz, hogy a helyszínen kitakarítsuk őket. Miután azoknál a szőnyegeknél, amik nagyon koszosak nem tudunk olyan minőséget garantálni mintha az üzemben tisztították volna őket, nem vállaljuk el a takarításukat.

torontáli típusú szőnyegeknél színpróbát szoktunk csinálni, mert ezek gyakran eresztik a színüket. Elvileg csak vegyileg tisztíthatóak, de egy tapasztalattal rendelkező kolléga el szokott bírni a feladattal. Természetesen csak abban az esetben takarítja ki, ha garantált, hogy nem fogja ereszteni a színét.

Manapság nagyon divatosak a shaggy típusú hosszú szálú szőnyegek. Ezek közül van olyan ami takarítható helyszínen és van olyan ami nem. Minden esetben jelzi a kolléga, hogy milyen hatásfokú tisztítást tudunk végezni a szőnyegen. Az ügyfelek szokták eldönteni, hogy vállalják e az adott körölmények között vagy inkább elvitetik. A fő probléma ezekkel, hogy minnél hosszabb szálú egy szőnyeg annál több víz kell a kitisztításához és ezt nem lehet mindenhol megcsinálni, ráadásul sok szőnyeg ragasztott szegéssel készül ami nem szereti a vizet.

kézi perzsa szőnyegeknek nagy a repertoárja. Sok közülük gyönyörűen takarítható helyszínen. A tisztítószer amit használunk különösen jó hatással van a kézi perzsák színeire. A kézi szövésű szövésű szőnyegek közül a legproblémásabbak a selyem perzsák és a vastag drapp színű gyapjú szőnyegek. Minden esetben a helyszínen döntjük el, hogy mit lehet vele kezdeni.

Mennyi a száradási idő?

Egy átlagos szennyezettségű ülőgarnitúra száradási ideje 12-24 óra. Ha nagy igénybevételnek van kitéve (gyerek/kutya/macska), lehet picit több mint 24 óra. Azt szoktuk javasolni, hogy egy ventillátort állítsanak elé, ez lényegesen meggyorsítja a száradási időt.

Milyen kárpittisztító szereket használnak?

Az alap kárpittisztító szerünk egy biológiailag lebomló kiváló minőségű, német tisztítószer. Nem károsítja az anyagokat, a szövetek és a szőnyegek színét nagyon szépen felélénkíti. Amennyiben zsíros és egyéb foltot eredményező szennyeződés található a kanapén használunk zsíroldó szert és speciális folttisztító szert.

Minden foltot el tudnak távolíani?

A foltok 100%-os eltávolítására GARANCIA NINCS. Erre semelyik kárpittisztító nem tud garanciát adni. Miután sem áztatni, sem fehéríteni, vagy egyéb klóros szert nem lehet használni a szöveteknél, ezért kisebb az esély a foltok tökéletes eltávolítására. Ami persze szövetek függvénye is. Minél kevesebb pamutot tartalmaz egy ülőgarnitúra, annál nagyobb rá az esély, hogy a foltokat ki lehet szedni. Van olyan szövet amiből minden kijön és van amiből semmi.

Mit kell biztosítania az ügyfélnek a kárpittisztításhoz?

A kárpittisztításhoz nincs egyébre szükség mint vízre, áramra és mellékhelyiségre, ahová a szennyvizet kiönthetjük. Nyáron, ha az idő engedi és az ügyfél meg tudja oldani, előfordul, hogy a szabadban dolgozunk, udvar, erkély. Ez csak jó idő esetén választható lehetőség. Hidegben és esőben nem dolgozunk a szabadban!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szonyegtisztitasbp.blog.hu/api/trackback/id/tr4716223564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Szőnyegtisztítás és keresőmarketing
süti beállítások módosítása

kisteherautó bérlés üzemorvosi vizsgálat kisteherautó bérlés Budapest keresőmarketing teherautó bérlés üzemorvosi vizsgálat üzemorvos