Szőnyegtisztítás és keresőmarketing

2020. szeptember 28. 16:25 - Fűtésszerelés Péter

Az 5 legjobb szőnyegtisztító

Az 5 legjobb szőnyegtisztító

A szőnyeget a legnehezebb tisztítani, hiszen nem lehet egyszerűen csak bedobni a mosógépbe. Csodaszereinkkel ragyogóvá teheted!

Bármennyire is kellemetlen tevékenység, karácsony előtt illik alaposan kitakarítani a lakást: kimosni a függönyöket, leporolni az összes könyvet, rendet tenni a spájzban, és az egyéb eldugott helyiségekben.

Hiába ugyanis a sok színes dísz, a rendetlen, poros lakáson még a legszebbek sem segítenek.

A nagytakarításkor nem szabad azonban megfeledkezned a szőnyegekről sem. Bár nem dobhatod őket egyszerűen a mosógépbe, néhány csodaszer segítségével visszaadhatod eredeti fényüket, és még a legmakacsabb foltokat is eltávolíthatod. Hogy mit érdemes kipróbálni? Mi az alábbiakban bízunk.

Nem csak kutyatartóknak

Melinda kedvence: Vanish 3in1 szőnyegtisztító sampon

Nem vagyok híve a szőnyegeknek, mégis van néhány helyiség, ami nincs meg nélkülük. Ilyen például a nappalim, ahol egy hatalmas, puha szőnyeg teríti be a padlót, amibe természetesen a kutyám is azonnal beleszeretett. Amíg szobatiszta nem lett, volt alkalmam végigpróbálni az összes szőnyegtisztítót, végül pedig a Vanish bizonyult a legjobbnak. Ezzel a termékkel sikerült a foltokat és a szagokat a legjobban eltávolítanom, és, ha csak egy tenyérnyi területen kell is használni, akkor sem hagy nyomot - a szőnyeg szálai nem csomósodnak, és tapadnak össze tőle. A kézi és a gépi változatával is próbálkoztam, és a sokadik takarítás után mára már sikerült elérni, hogy a szőnyeg nemcsak folt-, de szagmentes is.

A szőnyegpadló megmentője

Juli kedvence: Vally szőnyegtisztító folyadék

A háztartásomnak kedvelt tagja a szőnyegtisztító gép, mivel a szobák padlóját zömében padlószőnyeg fedi. A padlószőnyegre pedig külön ügyelni kell, hiszen, ha nincs rendszeresen és megfelelően tisztítva, könnyen allergiát válthat ki a benne lerakódott por. Egy évben ezért legalább két alkalommal kitisztítom a Vally szőnyegtisztító folyadékkal. Nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel, hiszen sűrű hab képezhető vele, mely hatékonyan magába szívja a szennyeződéseket. Alkalmazása nemcsak tisztaságot eredményez, de a színeket is felfrissíti, ráadásul kellemes, friss, citromos illattal árasztja el a szobát.

Egyszerű, de nagyszerű

tamási fürdő, használtautó németország, kárpittisztító, teherautó bérlés, kisteherautó bérlés, német használtautó, kárpittisztító gép, szőnyegtisztító gép, ruhafesték, kárpittisztítás

tamási fürdő használtautó németország kárpittisztító teherautó bérlés kisteherautó bérlés német használtautó kárpittisztító gép szőnyegtisztító gép ruhafesték kárpittisztítástamási fürdő, használtautó németország, kárpittisztító, teherautó bérlés, kisteherautó bérlés, német használtautó, kárpittisztító gép, szőnyegtisztító gép, ruhafesték, kárpittisztítás

Pálma kedvence: Komfort szőnyegtisztító

Bármennyire is szeretnék ellenállni a hatásuknak, a reklámok sokszor engem is képesek rávenni arra, hogy olyan termékeket vegyek meg, amelyeket egyébként nem tennék a kosaramba. Hosszútávon azonban én győzök, például akkor, amikor valóban a hatása miatt, és nem a neve és csomagolása miatt szeretek bele egy-egy termékbe.
Ez a helyzet a Komfort szőnyegtisztító folyadékkal is, amely, bár nem látni a tévében, tökéletesen alkalmas arra, hogy tisztává varázsoljam vele a darabszőnyegeimet. Elég egy keveset a foltra önteni belőle, majd nedves ruhával vagy kefével alaposan átdörzsölni a szóban forgó felületet, hogy az ismét visszanyerje eredeti tisztaságát. Nem tapadnak tőle össze a szálak, és nem sérül a szőnyeg színe sem, viszont antisztatizáló hatásának köszönhetően a szőnyegben kevésbé tapad meg a por a tisztítás után.

A bornak és a hamunak vége!

Erna kedvence: Vanis Oxi Action szőnyegtisztító por

Gyakran rendezek házibulit, ezért a háztartásomban az egyik legfontosabb szer a szőnyegtisztító. A Vanish Oxi Action por használatát még édesanyám tanácsolta az első vörösboros baleset után, én pedig elsőre beleszerettem. A használata nagyon egyszerű: csak be kell dolgozni a szőnyeg foltos részére, megvárni, míg megszárad, majd kiporszívózni - semmi súrolás vagy többszöri felvitel.
Az olyan makacs foltokat is kiszedi, mint például a szőnyegbe taposott cigarettahamu és a már említett vörösbor, mindeközben kíméli a szőnyeget, és finom illatot kölcsönöz neki.

Egyszerűen - spray-vel

Gabi kedvence: Vix kárpit- és szőnyegtisztító

A szőnyegek megmentéséhez általában a Vix kárpit- és szőnyegtisztító habspray-t használom. A szőnyegtisztító kapcsán fontos szempont volt, hogy a foltokat gyorsan és könnyen el tudjam távolítani, a gyerkőceim ugyanis képesek minden napra tartogatni valami kifolynivalót, legyen az málnaszörp, tea vagy kakaó. Ilyen véletlen balesetek esetén nagy segítség a Vix.

Egyszerűen a nedves kárpitra vagy szőnyegre fújom a spray-t, és amikor az már kicsit beszívta a habot, ronggyal jó erősen átdörzsölöm az érintett felületet. Kellemes citromos illata még az ilyenkor szokásos szagokat is elfedi.

kárpittisztítás, teraszkorlát, szőnyegtisztítás házilag, autóalkatrész 24, teraszkorlát ötletek, terasz korlát, kárpittisztítás házilag, szőnyeg angolul, autóalkatrész 24.hu, penesz eltavolitasa a falról

kárpittisztítás teraszkorlát szőnyegtisztítás házilag autóalkatrész 24 teraszkorlát ötletek terasz korlát kárpittisztítás házilag szőnyeg angolul autóalkatrész 24.hu penesz eltavolitasa a falrólkárpittisztítás, teraszkorlát, szőnyegtisztítás házilag, autóalkatrész 24, teraszkorlát ötletek, terasz korlát, kárpittisztítás házilag, szőnyeg angolul, autóalkatrész 24.hu, penesz eltavolitasa a falról
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szonyegtisztitasbp.blog.hu/api/trackback/id/tr5516218708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Szőnyegtisztítás és keresőmarketing
süti beállítások módosítása

kisteherautó bérlés üzemorvosi vizsgálat kisteherautó bérlés Budapest keresőmarketing teherautó bérlés üzemorvosi vizsgálat üzemorvos