Szőnyegtisztítás és keresőmarketing

2017. október 19. 11:13 - Fűtésszerelés Péter

Szőnyegtisztítás és szőnyegtisztító szolgáltatás, keresőmarketing

Milyen trükkök praktikák léteznek friss és beszáradt szőnyegfoltokra?

 

Sokan gondolják úgy, hogy a lakás lelke a nappali, a konyhában nagyokat lehet beszélgetni, míg az erkélyen éjfél előtt, egy jó sörrel a kezünkben meg tudjuk váltani a világot! Abba viszont kevesen gondolnak bele, hogy a házban történő forgalomnak és a napi történéseknek köszönhetően, ide értjük a természet által generált szemetet, sok mindent el kell szenvednie szőnyegünknek.

 

Ha fából készült parkettánk esetleg csempés borítású életterünk van, egy felmosással egyszerűsíthetjük életünket, és megspórolhatjuk a szőnyegtisztítást, viszont szőnyeg pártiak se csüggedjenek. Adunk pár tanácsot a végeláthatatlannak és rémisztőnek tűnő folyamatokra.

 Autóalkatrész webáruház partner:

autóalkatrész webáruház

  1. Szódavíz: Magyar találmány egy olyan problémára, amelyre nem is gondolunk. Gyakran előfordul amikor kiborul valamilyen makacs foltot okozó folyadék a szőnyegre. Két dolog fordul meg ilyenkor a többség fejében. Az egyik és legfontosabb az, hogy a folt minél hamarabb tűnjön el.

Miközben oda nem illő, a nappalink esztétikáját szét romboló, legdurvább kellékekkel neki esünk a makacs foltok eltávolításának, jobb esetben az első pár percben esik le a tantusz, hogy szőnyegünkben nem szeretnénk visszafordíthatatlan károkat okozni. Aggodalomra azonban semmi ok, ugyanis létezik egy pofon egyszerű trükk, amivel szőnyegünket megmenthetjük az esetleges sérülésektől. Ez független attól, hogy a folt friss, vagy már beszáradt. Sokat segít a szőnyeg megóvásában, ha felöntjük a foltot szénsavval dúsított ásványvízzel, esetleg szódavízzel. A feláztatott és fellazított foltnak már neki lehet állni ügyeskedni valamilyen eszközzel esetleg vegyszerekkel.

 

  1. Háztartási kémiai kísérlet

 

A frissen megszáradt szennyeződések esetében a szénsavas friss víz működni szokott. Ha a folt több hetes vagy legrosszabb esetben egy vagy több hónapos, akkor más módszerekkel érdemes próbálkozni. Kémikusnak lenni se kell ahhoz, hogy a hosszú idők alatt beszáradt foltokat is könnyedén eltávolítsuk, elég csak körbenézni a háztartásunkban található kellékek között. A módszer viszonylag könnyű, mellyel sokat menthetünk szőnyegünk állapotán. Egész egyszerűen egy-két teáskanálnyi mosóporra van szükségünk és ugyanennyi (nem baj ha kicsit több) ecetre és 0.5 liter forró vízre. Pontosabban ezek keverékére a makacs folton. A siker garantált, mivel a fellazítási folyamat pár perc, és ez éppen elég ahhoz, hogy növelje annak esélyét, hogy nyomtalanul eltűnik a folt. Ráadásképpen ezzel a kipróbált módszerrel a borítás is ép marad a talpunk alatt szeretett otthonunkban.

Foglaljuk össze, mit is kell ahhoz tenni, hogy felkészüljünk a váratlan helyzetekre? Kell lenni otthon egy ásványvíznek amit feláldozunk tisztításra, vagy pár nem használatos szódás szifonnak. Ha pedig megérkeztünk a nyaralásból és akkor szembesülünk egy addig nem látott folttal, forraljunk vizet, keverjük össze egy csipetnyi ecettel, valamint mosóporral. A recept ennyire egyszerű, és máris nem fogjuk halálát okozni szeretett szőnyegünknek.

Keresőmarketing ügynökség partner:

keresőmarketing

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szonyegtisztitasbp.blog.hu/api/trackback/id/tr3813025548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Szőnyegtisztítás és keresőmarketing
süti beállítások módosítása

kisteherautó bérlés üzemorvosi vizsgálat kisteherautó bérlés Budapest keresőmarketing teherautó bérlés üzemorvosi vizsgálat üzemorvos